„Így védem az otthonom!” – Te melyik típusba tartozol?

„Így védem az otthonom!” – Te melyik típusba tartozol?

Az otthon védelme mindenki számára fontos kérdés. Az, hogy mi a legjobb választás, arról mindenkinek eltérő a véleménye. Most bemutatunk nektek néhány jellemző embertípust. FIGYELEM! Innen csak az olvasson tovább, akinek kellő mennyiségű humorérzéke van!

Az ezermester, alias Mekk-Elek

Hogy melyik a legjobb választás? Hát, természetesen az, amelyiket Ő készíti el! Riasztó-szereltetés szakemberrel? Ugyan már, ez feleslege pénzkidobás, hiszen Mekk-Elek mindenhez IS ért, így az otthon védelmének teljes körű, 100%-os hatékonyságú kialakításához is. Szívesen olvasgat különféle közösségi-média csoportokban, esetleg az abszolút megbízható bulvár-lapokban arról, hogy milyen olcsó, otthon is könnyen előállítható eszközök, módszerek léteznek a lakás védelmével kapcsolatban. Szent meggyőződése, hogy az ajtóhoz állított seprőnyél, és a kamu ugatós kutya felirat a kerítésen a legzseniálisabb módszerek a betörők ellen.

Az örök optimista

Meglepve és elképedve hallgatja ismerősei szörnyű történeteit a betörésekről, kirablásokról, autólopásokról. Együtt érzően vigasztalja őket, meghallgatja siránkozásukat arról, hogy „Ó, bárcsak lett volna a lakásban riasztó!”. Majd hazatérve, elmosolyodva állapítja meg magában: „Velem ilyesmi soha nem történhet meg!” Ugyanis azt az elvet vallja, hogy a bajok csak azokat az embereket érik el, akik – mai, divatos szóval élve – bevonzzák őket. Márpedig ő egy örök pozitív, bizakodó forma, hisz abban, hogy ő nem válhat rossz emberek célpontjává. Mottója, hogy a betörők ellen a legjobb választás az optimizmus!

Az összeesküvés-elméletek rajongója

Riasztó-szerelés? Pénzkidobás! Kamera beszereltetése? Úri huncutság! Betörőktől való félelem? Ez csak a riasztó-ipar összeesküvése a védtelen polgárokkal szemben! Az az elmélete, hogy a betörések egyáltalán nem veszélyeztetik az átlag-embereket, kizárólag a gazdagokat, vagy azokat, akik valamilyen nagy értéket tartanak otthon. Az olyan híreket, amik ezt megcáfolják, teljességgel figyelmen kívül hagyja, vagy egyszerűen hazugságnak tartja. Úgy hiszi, hogy egy erős kerítés vagy bejárati ajtó, valamint egy jól megtermett kutya pont megfelelő védelmet biztosítanak, hiszen ablakon keresztül csak a buta filmekben mászkálnak be, a kutya pedig úgyis hamarabb harapja le a kezeket, mint ahogy lefújnák mérgező spray-vel.

Írjon nekünk!

Kérjen árajánlatot még ma!

Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom az abban foglaltakat.

A Big-Brother rajongó

Mekk-Elek a fejét fogva jajgat, az örök optimista felszisszen, az összeesküvések rajongója pedig hangosan kineveti szegény Big-Brother fanatikust. Szerinte ugyanis a legjobb választás az otthon-védelmében az, ha egészen egyszerűen MINDENT megvásárol, ami a riasztó-piacon kapható. Kamerát szereltet még a kutyaházba is, a szakemberek tanácsai helyett saját maga választja ki a legjobb riasztó-rendszert, ami természetesen szerinte csakis a legdrágább lehet. Van az az embertípus, aki szerint a kevesebb néha több – na, hát ő nem ebbe a típusba tartozik! Inkább fizet, mint kérdez…

Aki szakemberhez fordul

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk bemutatni azt az embertípust, melybe – remélhetőleg – a legtöbben tartozunk. Azokat, akik felismerik azt, hogy rengeteg féle biztonságtechnikai eszköz áll rendelkezésünkre, így a választás nem egyszerű, és ha nem kérünk szakértői segítséget, indokolatlan költségekbe verhetjük magunkat. Ők azok, akik szakemberhez fordulnak riasztó és kamera rendszerek kiválasztása előtt, ezért körültekintőbben hozhatják meg a végleges döntést, és biztosak lehetnek abban is, hogy pénzükért cserébe valóban hatékony és hasznos megoldásokat kapnak majd – felesleges körök és utólagos siránkozás nélkül.

Ha Te is az Alarmtechnikát választod, garantáljuk, hogy az otthonod és szeretteid védelmében a lehető legjobb döntést hozod! Emeld fel a telefont, vagy írj egy e-mailt – tedd meg az első lépést otthonod VALÓS védelméhez!

FIGYELEM! A szöveg az Alarmtechnika Zrt. tulajdonát képezi. Másolása vagy a szövegből való idézet kiragadása engedélyköteles! Engedélykéréshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!