Elegáns és mindent tud! – milyen kaputelefont válasszunk?

kaputelefon

Elegáns és mindent tud! – milyen kaputelefont válasszunk?

Az emberek mindig is törekedtek arra, hogy otthonukat, magánterületeiket védelmezzék, illetve, hogy az érkezőkről valamilyen módon hírt kapjanak. A várak tornyaiban őrszemek pásztázták a környéket, a nép otthonainak ajtóinál pedig különféle csengők, kopogtatók jelezték: várt vagy váratlan vendég szeretne bejutni. Aztán az elektromosság megjelenésének, fejlődésének köszönhetően az 1950-es években megjelentek a kaputelefonok.

Csúnya is, nem is működik, de a miénk…

Ugye Ön is emlékszik még az első kaputelefonokra? Hatalmas kezelőpanel, néhány gomb, amik hol működtek, hol nem. Arról nem is beszélve, hogy sokszor azt se lehetett érteni, ki is érkezik, annyira rossz minőségű volt a hang – már, ha volt egyáltalán. A dizájn pedig, természetesen, még csak szempont se volt.

Ma már nem itt tartunk. Napjainkban már nem luxus az olyan kaputelefon, amely kristálytiszta hangot és éles, színes képet közvetít, egyszerűen telepíthető, IP kapcsolattal üzemeltethető és nem utolsó sorban, elegáns megjelenéssel illeszkedik otthoni környezetünkhöz. Ilyen készülékeket találhatunk a Hikvision modelljei között – ismerje meg Ön is a gyártó kaputelefonjait!

A mi ajánlatunk: Hikvision

Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, nyugodt szívvel ajánljuk figyelmébe a Hikvision termékcsaládot:

  • A márka kínálatában megtalálhatók a különböző alkatrészek, mint például a beltéri- és kültéri egység vagy a kapucsengő, ám kiválaszthatja a megfelelő szettet is.
  • Egyszerű telepíthetőség, IP kapcsolat.
  • Egy- és többlakásos készülékek is elérhetők.
  • Kaputelefonok kamera funkcióval is.
  • Elérhető telefonos applikáció is.
  • A készülékeket egyszerű, letisztult, elegáns design jellemzi, így remek választás lehet valamennyi otthon vagy intézmény számára.

Önnek melyik Hikvison kaputelefonra van szüksége? Hívja kollégánkat, válasszon a szakértő ajánlásával!

FIGYELEM! A szöveg az Alarmtechnika Zrt. tulajdonát képezi. Másolása vagy a szövegből való idézet kiragadása engedélyköteles! Engedélykéréshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!