kamera

A megvalósult biztonság

Alarmtechnika: Vagyonvédelem A-tól Z-ig

Az Alarmtechnika Biztonságtechnikai vállalat 1990-ben alakult 100%-ban magyar magántulajdonú társaságként.

A kezdetben miskolci központtal és tevékenységi területtel induló vállalkozás gyors fejlődésének köszönhetően néhány év alatt országos jelentőségű cégcsoporttá alakult.

Jelenleg az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek teljes vertikumával foglalkozunk:

– Behatolás jelzők

– Beléptető rendszerek

– Parkoló rendszerek

– Videós berendezések

– Közterületi megfigyelő rendszerek

– Tűzjelzők, CO jelzők

– Távfelügyeleti rendszerek

– GPS gépjármű védelem,

– GSM/GPRS kommunikáció

– Hangosító rendszerek

– Komplex gyengeáramú hálózatok

alarmtechnika1

A fenti rendszerek országos forgalmazása, a telepítendő hálózatok tervezése, teljeskörű kivitelezése, karbantartása valamint távfelügyelete tartozik az alapvető tevékenységi területünkhöz. A legkülönbözőbb területeken rendelkezünk referenciákkal, legyen az lakossági, banki, pénzintézeti, ipari, kereskedelmi objektum, sport létesítmény vagy kormányzati, önkormányzati létesítmény. Referenciáink száma országszerte több ezer. A kiválóan képzett mérnök és technikus gárda és a negyed százados tapasztalat garantálja az elvégzett feladatok minőségét.

A cégcsoport alkalmazotti létszáma 90 fő, éves árbevétele 2,6 milliárd forint. (2018).

25

ÉVES TAPASZTALAT

50

ALKALMAZOTT

10

VILÁGMÁRKA FORGALMAZÁSA

A cégcsoport részei

  Biztonságtechnika termékek kis- és nagykereskedelme elsősorban regionális jelleggel, miskolci központtal. Autóelektronika ágazat (riasztó, GPS lapú jármű távfelügyeleti rendszerek telepítése) A cégcsoport adminisztratív és pénzügyi központja.

   1999 óta a cégcsoport tervező- telepítő és rendszerintegrátor cége.

   Elsősorban ipari területen biztonságtechnikai és gyengeáramú villamos rendszerek kivitelezése a fő profilja.  Kimagasló technológiai megoldásokat kínál partnereinek számára, melyet referencia munkáinak százai bizonyítanak.  Partnerei között találhatóak nagy ipari vállalatok, multinacionális cégek, pénzintézetek, állami intézmények stb. Mind generál kivitelezői mind alvállalkozói konstrukcióban végez munkákat. A régió legnagyobb biztonságtechnikai telepítő cége.

    A cégcsoporton belül a távfelügyeleti üzletágat képviseli 1999 óta. Tevékenységi területe országos, de első sorban az észak-kelet magyarországi régióban vannak partnerei.

    A távfelügyelet előfizetőinek száma meghaladja az 5000-et. E tevékenységhez kapcsolódóan járőr szolgálatot működtet Miskolcon és vonzáskörzetében.  A lakossági területen telepítési, karbantartási, szerviz és ügyfélszolgálati  tevékenységet is végez.  A régió legnagyobb távfelügyeleti cége.

     A cégcsoport 1998-ban alapított biztonságtechnikai termékeket forgalmazó nagykereskedelmi cége, amely országosan is a legjelentősebbek közé tartozik.

     Számos biztonságtechnikai terméket gyártó világcég magyarországi importőre: (DSC, Kantech, Fire Class, Dahua, Uniview, Avigilon, Sony, Pelco, Atsumi, Cofem, Pulsar stb.)  Országos viszonteladói hálózattal működik. Aktív partnereinek száma több mint 2000.

     DSC Budaőrs2

     Budapesten található a cég oktatási- szerviz- és kiskereskedelmi központja, míg budaörsi Ipari Parkban a cég  nagykereskedelmi-, technológiai-  és logisztikai központja működik.

     Több, mint 10 világmárkát forgalmazunk!

     Termékkínálatunkat megtekintheti a Ajánlataink oldalon. Ne hagyja ki aktuális akcióinkat!

     Ajánlataink

     Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!