kamera

A megvalósult biztonság

Forgalmazott termékek

Megtekintheti termékeinket a következő kategóriák szerint csoportosítva.

Továbbá, lejjebb olvashat forgalmazott márkáinkról egy rövid ismertetőt.

Riasztó

Szettek, központok, mozgásérzékelők, egyéb érzékelők, nyitás érzékelők, kezelők, modulok, akkumulátorok, tápegységek, szirénák

Videó

IP és HDCVI kamerák, rögzítők és szettek, egyéb kiegészítők

Kaputelefon

Audió, videó

Beléptető

Vezérlők, olvasók, kártyák

Tűzjelzők

Intelligens és hagyományos központok, érzékelők, kézi-jelzésadók, modulok, hangjelzők, kiegészítők

Letöltés

Leírások, szoftverek, egyéb dokumentumok

Forgalmazott márkák

kamera

A megvalósult biztonság

Ismerje meg az általunk forgalmazott márkákat!

Uniview
uniview
Uniview

Uniview termékek

Újdonságként mutatkozik be a kínálatunkban az Uniview gyártó. 2018 márciusától elérhetőek – kizárólagos disztribúcióban – a gyár által kínált termékek.

Az Uniview Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta töretlenül halad előre a piacon. Termékpalettáján az IP kamerák széles választéka, a hozzá tartozó rögzítők kínálata, valamint az IP CCTV iparág egyéb kiegészítői (enkóderek, dekóderek stb…) egyaránt megtalálhatóak.

A magas szintű minőségi gyártás egyik jellemző tulajdonsága, hogy termékeiket a gyárban tesztelik, mielőtt kiszállításra kerülnek. Sőt, külön értéknövelt szolgáltatást is kínálnak a projekt beszállítói igények kielégítéséhez, az egy rendszerben alkalmazott eszközöket minden funkcióra kiterjedően tesztelik, a rendszert előre összerakják.

Számos iparági szabadalom köthető az Uniview névhez, melyek mindegyike a minőségi megoldásokat helyezi előtérbe.

A kínálatban szereplő IP kamerák képminősége kiváló, Starlight technológiát használ (megjelentek a Super Starlight-os kamerák is). Fix vagy varifokális, dome vagy csőkamera kivitel – minden igényt ki tud elégíteni. A Starlight technológia előnye, hogy nagyon kis fényviszonyok mellett is rendkívül jó minőségű képet láthatunk – a kritikus időszakokban gond nélkül lesz folyamatos a megfigyelés. A „hagyományos IP kamerák mellett természetesen megtalálható a kínálatban a fisheye kivitel valamint a forgatható PTZ kamerák széles választéka is.

A kamerák tulajdonságai közül külön kiemelendő, hogy 3 stream-et is tud biztosítani, melyekből a másodlagos stream akár full HD (1080p) is lehet.

A rögzítők között is sok modell közül választhatunk, legfőképpen a tárkapacitásnak megfelelően 1-2-4-8 HDD kivitelben illetve 4-8-9-16-32 csatornás kivitelekben. Projekt szegmensben természetesen a 64 és 128 csatornás NVR-ek 16 HDD kezelésével is választhatók.

Mivel a kamerák a H.264 tömörítés mellett a H.265 tömörítéssel is dolgoznak, az Uniview eszközökből felépített rendszer sávszélesség igénye rendkívül alacsony. Az Uniview nevéhez köthető az Ultra 265 kódolás, mely a H.264 kódoláson túl a normál H.265 kódolásnál is kisebb sávszélesség és tárhely-igénnyel dolgozik.

Akik igazán figyelmesek voltak azoknak feltűnhetett a felsorolásban, hogy 9 csatornás rögzítők is megtalálhatók az Uniview kínálatában. A 9 csatornás rögzítők igazi hiánypótló megoldások, nincs több fekete üres kép, gyártói logó vagy fölösleges hálózati állapot kijelzés a jobb alsó sarokban.

A kamerák analitikai funkcióval rendelkeznek, melyeket a rögzítők természetesen képesek kezelni. Kiemelendő a kamerák ANR funkciója, mely biztosítja, hogy ha a kamerák és rögzítő között megszakad a kapcsolat, a kamera a saját tárhelyére rögzít tovább, majd amikor a kapcsolat helyreáll a rögzítővel, a kamera tárhelye és az NVR között a rögzített képanyag szinkronizálása automatikusan megtörténik.

Sőt a kamerák akár standalone módban is működnek, elég csak az SD kártyát beletenni és már indulhat is a helyi rögzítés. Tökéletes megoldás time-lapse felvételek készítésére (azaz az egyes képkockákat megadott időintervallumokban elkészíti az SD-kártyára), vagy egyedi időszakos megfigyeléshez. Az SD kártyára való rögzítésnek és az eszközökbe beépített (a gyártó által ingyenesen üzemeltetett) EZddns szolgáltatásnak köszönhetően a távoli rögzítés is megoldható.

Fontos dolog az IP eszközök naprakész szinten tartása a firmware frissítések folyamatos biztosítása. Ez rendkívül egyszerű feladat az Uniview rendszerében, egy gombnyomással akár az összes eszköz frissíthető. A frissítést elvégezheti helyben, webes felületen, telefonos vagy PC-s kliens segítségével is. Természetesen a frissítés megoldható a hagyományos módokon is (pendrive-on keresztül, előzőleg letöltött firmware segítségével).

Telepítői szemmel nézve kifejezetten előnyös, hogy az eszközök csak 1 plugint használnak, így sokkal könnyebb a kivitelezés és felhasználás. Ha már telepítettük a plugin-t a gépünkre, akkor a későbbiekben csak akkor jelenik meg ismét a plugin kérés, ha új verzió készül hozzá. A pluginek kompatibilisek a korábbi verziókkal is, így nem lesz problémánk akkor sem, ha a rendszerben szeretnénk egy régebbi eszköz webes felületére bejelentkezni. Az ingyenes, magyar nyelvű EZStation központi CMS szoftver az EZView mobiltelefonos kliens és a 3 év gyártói garancia alapból jár a termékek mellé.

Fontos megjegyezni, hogy a 2018. május végétől kötelező GDPR előírásoknak az Uniview megfelel, szoftveres és biztonsági megoldásait a TÜV Rheinland és az SGS Group minősíti.

Uniview termékeink

DSC Riasztó rendszerek

A DSC (Digital Security Controls) világvezető név az eletkronikus biztonsági rendszerek között. A cég maga 1979-ben alakult Kanadában, fennállása óta innovációk sorait honosította meg az iparágban. Nekik köszönhetjük a ma már általánossá vált kis méretű kezelő billentyűzeteket, a mikroprocesszor-alapú riasztópaneleket, valamit az egyszerű és egyértelmű használatot.

Az AlarmTechnika Zrt. több mint húsz éve foglalkozik a DSC Ltd. termékeinek forgalmazásával.

DSC riasztóink

DSC NEO Riasztó rendszerek

Külföldön már nagy sikerrel debütált és óriási népszerűségnek örvend a DSC új, Power Neo termékcsaládja. Az új, hibrid technológia a vezetékes rendszerek rugalmasságát és a vezeték nélküli rendszerek egyszerűségét ötvözi és technológiai újításaival az iparág egyik leginnovatívabb szereplőjévé emeli az új DSC termékcsaládot.

A NEO egyik nagy vívmánya a 2-utas, a központ és az eszközök között oda-vissza folyó kommunikáció, mely nagyfokú biztonságot jelent a végfelhasználóknak, a szakembereknek pedig profi és költséghatékony telepítést, utókövetést biztosít.

DSC NEO termékeink

Dahua kamerák

Dahua Technology jelenleg Kína második legnagyobb videó megfigyelő rendszereket gyártó cége, mely mára olyan globális szállítóvá vált, hogy termékei az összesen kontinensen, Európát is beleértve elérhetők. Világviszonylatban is jelentős szerepet játszik, a Top Security 50 cégek listáján a 9.-edik hellyel büszkélkedhet. A meglehetősen széles skálát átfogó kínálatban, analóg és IP termékek (kamerák, videó rögzítők és szoftverek, stb.) egyaránt megtalálhatók.

Magyarországon elsősorban a „Budget” azaz nagyon jó ár-értékű kameráiról, NVR (hálózati rögzítő) megoldásairól ismert és kedvelt. Tesztjeink és tapasztalatunk szerint ezek az eszközök elfogadható kompromisszumokat jelentenek az alacsonyabb költségvetésű, kisebb (4-32 kamerás) videó rendszerek kialakítására így bátran ajánljuk kisebb vállalkozások vagy akár magánszemélyek figyelmébe is.

Dahua termékeink
commax

Commax Kaputelefon rendszerek

A Commax vállalat 1968. április 1-én kezdte meg működését. A Commax termékek fejlesztésének alapja, hogy az emberi kommunikációt a mindennapi életben biztonságosabbá, kényelmesebbé tegye. Eleinte egyszerű audió kaputelefonokat gyártottak. Az új igényeknek megfelelően a Commax vállalat a kaputelefont otthonirányítási rendszerré fejlesztette, és otthonunk díszévé változtatta ezt az egyszerű terméket.

 

Az eszközök teljes választékát az elegáns forma és kifinomult stílus jellemzi, így a Commax termékei igényes megjelenésükkel és tartós- ságukkal a prémiumkategóriába tartoznak. A berendezéseket funkcionális, könnyen kezelhető felület jellemzi.

Exportját megnövelve 3 földrész több mint 100 országába juttatja el kommunikációs eszközeit és így vált a világ vezető otthonirányítási rendszereket gyártó és forgalmazó vállalatává.

Cofem tűzjelző rendszerek

A spanyol gyártó pályafutása 1973-ban kezdődött, amikor tűzoltó felszerelések-kel jelent meg a piacon. 1982-ben alakult meg a gyártón belül az eletronikus érzékelők fejlesztéséért felelős részleg, mely azóta is a piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva az érzékelőket és központokat. Manapság elismert helyen áll a vezető tűzjelzőgyártók körében egyszerre kínálva érzékelő-, jelző-, oltásvezérlő és tűzoltó berendezéseket, eszközöket.

A Cofem háromféle címezhető tűzjelző központcsaládot tart a kínálatában, ezek a CompactLyon, a Zafir és a Lyon központok. Az első kettő rendelhető 1, illetve 2 hurokkal, míg a Lyon egy moduláris felépítésű központ, mely 1-20 hurkos kiépítésben rendelhető. A központok menürendszere, kezelésük, és működési algoritmusaik megegyeznek, így nem kell többféle központot megtanulnia sem a telepítőknek, sem a felhasználóknak.

Cofem termékeink

Atsumi infrasorompók

1974-es megalakulása óta az Japán Atsumi Electric Co.,Ltd hazájában vezető biztonságtechnikai eszközök gyártásában. Termékpalettájuk nagyon széles, CCTV eszközök, betörésjelzők, beléptető rendszerekkel foglalkoznak.

A nemzetközi kereskedelemben a jó minőségű, precíz kültéri védelmi eszközeikről ismertek. Kültéri infravörös mozgásérzékelőik, és infrasorompóik az egyik legmegbízhatóbbak ma a piacon.

Atsumi termékeink

Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!