Melyik betörésvédelmi eszköz, melyik Trónok Harca karakterhez illik?

trónok harca

Melyik betörésvédelmi eszköz, melyik Trónok Harca karakterhez illik?

Sokat lehet olvasni mai napig a már egy éve befejeződött Trónok Harca sorozatról. De vajon riasztós szempontból megvizsgálták már a világ egy legsikeresebb sorozatát? Mi a közös a Trónok Harca szereplői és a biztonságtechnika között? Lássuk!

Hi-Sec ajtó – Hodor

Hodor egyértelműen egy masszív Hi-Sec ajtó mellett tenné le a voksát. Egy jól záródó biztonsági ajtó nem csak a hivatlan betörők ellen nyújt segítséget, hanem Hodor életét is nagyban befolyásolta volna, ha rendelkezik egy ilyen eszközzel a nagy pillanatban, ami sajnos számára végzetesen sült el.

Nyitásérzékelők – Rémfarkasok

A rémfarkasok már azelőtt érzékelik a bajt, mielőtt embertársaik azt realizálnák. A sorozat folyamán több ponton is életmentő volt kifinomult állati (már-már túlvilági) ösztönük. A nyitásérzékelőhöz hasonlóan, azonnal érzékelik a hívatlan betolakodókat. Aranyos állatoknak tűnnek a rémfarkasok, de mi inkább maradunk a nyitásérzékelőknél.

Riasztórendszer – Varys

Varys “kis madarai” mindenhol ott vannak, így bármi is történik a birodalomban, az eunuch azonnal tudomást szerez róla. Így magabiztosan kimondható, hogy senkinek sincsen profibb riasztórendszere a karakterek közül, mint bölcs szereplőnknek.

Pánikgomb – Daenerys

A pánikgomb használatához hasonlóan, Dany is azonnali segítségre számíthat csemetéitől: veszély esetén szeretett sárkányai egyből megmentésére sietnek. De ki tudja, lehet, hogy Daenerys is egy mágikus pánikgomb segítségével hívta sárkányait a bevetésekre?

Kamerarendszer – Bran

Ha a kamerarendszerek és egy Trónok Harca karakter között keressük a párhuzamot, akkor az egyértelműen a mindent-is-látó Bran Stark lenne. Bran már csak azért is felszerelkezne a legprofibb kamerarendszerekkel (ha esetleg elvesztené túlvilági képességét), mivel korlátozott mozgása mellet nagy segítségére lenne, ha bárhonnan azonnal ráláthatna új birodalma – King’s Landing – minden szegletére.

Mi a közös tehát a Trónok Harca és a biztonságtechnika között?

Amilyen sokféle karakter megtalálható a világ egyik kedvenc sorozatában, legalább annyiféle megoldást találhatunk, ha biztonságban szeretnénk tudni otthonunkat.

Pánikgombos csomagajánlatunk
pánikgomb riasztóval
Riasztó csomagajánlatunk
sim akciós csomag

A betörés elleni védelemhez nincsen szükségünk túlvilági képességekre, viszont nem árt szakértőhöz fordulni, aki személyre szabott csomagot tud nekünk ajánlani. Ne bízzuk a véletlenre, ahogy azt a Trónok Harcában is megtanulhattuk: “Amíg egy farkas is életben van, a birkák nincsenek biztonságban.”

FIGYELEM! A szöveg az Alarmtechnika Zrt. tulajdonát képezi. Másolása vagy a szövegből való idézet kiragadása engedélyköteles! Engedélykéréshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!