Biztonságtechnikai megoldások költséghatékonyan

zónák nézése telefonon

Biztonságtechnikai megoldások költséghatékonyan

Az otthon védelme mindenkinek fontos, nem is csoda, hogy egy gyorsan fejlődő iparág épült ennek megoldására. Árak tekintetében a szinte nevetségesen olcsó eszközöktől elindulva határ a csillagos ég – ezért is nagyon nehéz kiválasztani, hogy melyik megoldással nem lövünk mellé amellett, hogy anyagilag is a realitások talaján maradunk.

Riasztórendszer – okosan az érzékelőkkel!

Gyakori tévhit, hogy ha valaki riasztóberendezést szereltet, akkor első körben hajlamos azzal kalkulálni, hogy a lakás minden egyes helységébe érzékelőket tervez. Ezzel szemben érdemes végiggondolni azt, hogy reálisan mely szobák rendelkeznek olyan nyílászáróval, ahonnan nem várt látogató érkezhet: ezeket a helységeket kell bebiztosítanunk.

Kamera – sokszor élből kizárjuk, pedig…

Ha kamera rendszerrel kombinált riasztóberendezésre gondolunk, akkor bizony az olcsó és a költséghatékony fogalmak nem az első kifejezések, amik eszünkbe jutnak, hiszen lelki szemeink előtt az jelenik meg elsőként, hogy házunk minden sarkára, oldalára kamerákat telepítünk. Holott a hatékony megfigyelés kulcsa a jól elhelyezett és átgondoltan megválasztott típusú kamera/kamerák, természetesen szakember tanácsai alapján.

Okos megfigyelés ingyen!

Sokan nem is tudják, de riasztó- és kamera rendszerünk (típustól függően) már okostelefonunkkal is összeköthető, a kifejezetten erre a célra fejlesztett alkalmazás segítségével. Az alkalmazásban láthatóak az otthonunkba bekötött riasztórendszer zónái, azok működése, illetve hiba esetén a hibakód részletes leírását is megtalálhatjuk, a szükséges teendőkkel együtt. Ha kamera berendezésünk is van, akár élőben is megfigyelhetjük otthonunkat: riasztás esetén így hamar kiderülhet az is, hogy valós vagy téves riasztásról van-e szó.

Egy hasznos kalkulátor a választáshoz

Az Alarmtechnika Zrt. honlapján található kalkulátor kitöltése nem csak abban segít, hogy végiggondoljuk, milyen megoldások is jöhetnek szóba otthonunk védelme kapcsán, de a teszt kitöltése után kollégánk segítségével megtalálhatod a leginkább testhezálló, költséghatékony megoldást otthonod biztonságának érdekében.

Védje meg szeretteit pánikgombos riasztóval!
pánikgomb riasztóval
Ha már van riasztója, egészítse ki pánikgombbal!
pánikgomb

Tégy egy próbát, kérj ajánlatot még ma – ez igazán nem kerül semmibe! 🙂

FIGYELEM! A szöveg az Alarmtechnika Zrt. tulajdonát képezi. Másolása vagy a szövegből való idézet kiragadása engedélyköteles! Engedélykéréshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Használja kalkulátorunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi egy személyre szabott ajánlattal!